juni 15, 2024

Wonen Bij

Een leuke woon website

Keramisch parket visgraat, voor een bijzonder accent!

2 min gelezen
Keramisch parket visgraat

Met de nieuwste trend op het gebied van keramisch parket gaan ’trendy’ en ’traditioneel’ hand-in-hand. Een visgraat vloer staat bekend om haar klassieke en traditionele uitstraling, maar zeker ook een ‘landelijke look’. Vaak denken mensen bij een visgraat vloer meteen aan een prachtig authentiek herenpand, of aan een mooie landelijke boerderij. Nu is deze unieke sfeer ook in huis te halen met de voordelen van keramische tegels; Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, een optimale prijs – kwaliteit verhouding en natuurlijk ook de mogelijkheid tot vloerverwarming.

Alle ontwikkelingen op het gebied van keramisch parket zijn de laatste jaren gericht geweest op het minimaliseren van het onderscheid tussen de keramische tegels en echt hout. In het begin is veel aandacht besteedt aan het perfectioneren van de kleuren / kleurtinten en de structuur. Vervolgens is een enorme ontwikkeling op gang gekomen met het oog op de afmetingen, waarbij de houtafmetingen geëvenaard worden. Dit heeft geleid tot keramisch parket met lengtes die de 180 cm overtreffen. What’s next? Het mogelijk maken van unieke legpatronen, zoals het klassieke legpatroon visgraat! Deze houtlook vloertegels zijn perfect geschikt voor het haaks op elkaar verwerken, waarmee het prachtige visgraat motief gerealiseerd wordt. Nu is het visgraat motief voornamelijk bekend als vloertegel motief, en natuurlijk is het nu dan juist helemaal hip om het visgraat motief te gebruiken voor de wand. Voor een bijzondere keuken achterwand, of een uniek accent in de badkamer bijvoorbeeld.

 

Keramisch parket bij Tegelmegashop.be;  Voor een tegelvloer met de wow factor! De unieke look & feel van hout wordt gecombineerd met de onderhoudsvriendelijkheid van keramiek en prijstechnisch is het ook nog eens erg interessant. Tegelmegashop.be biedt een prachtig van A-merken voor de beste prijs. En ook niet onbelangrijk; Met een grote eigen voorraad zorgen we ook nog eens voor een snelle levering!