juni 15, 2024

Wonen Bij

Een leuke woon website

Lastige keuze gemaakt tussen loungebanken

1 min gelezen
loungebanken

loungebanken Veel twijfels

Toen wij de kans kregen mooie nieuwe loungebanken te kopen, wilde ik daar niet lang mee wachten. Wanneer het weer goed is, zit ik graag buiten. Met een mooie loungebank is dat natuurlijk ideaal. Geef mij een drankje en een boek en ik ben de hele dag zoet!

Echter toen wij het aanbod aan loungebanken zagen, wisten wij niet meer waar wij het moesten zoeken! Er is bij Dutch Riviera veel keus en een echte tuinstijl hebben wij ook niet. Mijn man is erg makkelijk en vindt ‘alles wel mooi’. Ik ben iets kieskeuriger, maar dat maakte het niet eenvoudiger.

Allereerst zijn wij gaan selecteren op budget, wat daar buiten viel, viel natuurlijk gelijk af. Daarna ben ik ook gaan oordelen over wat ik absoluut niet wilde; zoals een bruine bank bijvoorbeeld! Toen vielen er gelukkig ook al wat modellen af en na een aantal dagen hebben wij de knoop doorgehakt.

Snel binnen

Toen wij eenmaal een keus hadden gemaakt, hebben wij de loungebanken besteld. Al een week later konden wij daar lekker op relaxen in onze eigen achtertuin!  De service en levering van Dutch Riviera zijn uitmuntend en wij willen niets anders meer!