juni 15, 2024

Wonen Bij

Een leuke woon website

Een terrasoverkapping met gewenste polycarbonaat dakplaten

2 min gelezen

Bij Overkapping33 kun je de terrasoverkapping bestellen in drie verschillende polycarbonaat dakplaten. Je kunt kiezen voor opaal, opaal warmte werend of helder. De opaal dakplaten zijn ideaal voor privacy. Heb je buren die vanuit de 1ste verdieping uit de raam naar je tuin kunnen gluren? Dan kun je kiezen voor opaal dakplaten. De opaal warmte werend is ideaal voor de warme zomerdagen wanneer je koel wilt gaan genieten van de terrasoverkapping. Wil je naar boven kunnen kijken en de blauwe lucht zien? Dan is het nog altijd mogelijk om voor de heldere dakplaten te kiezen. Bekijk terrasoverkappingen online bij Overkapping33.nl en maak een keuze.

Naast een overkapping van polycarbonaat, kun je ook kiezen voor een overkapping met glazen dakplaten bij Overkapping33. De terrasoverkapping met glazen dakplaten is de ‘Rando’ overkapping binnen het assortiment. Het glas dat geleverd wordt op de dakplaten is gehard 4.4.2 veiligheidsglas met de juiste CE-normeringen. Deze overkapping is wat lastiger te monteren omdat je de glazen dakplaten moet gaan tillen. Voor zowel de terrasoverkapping polycarbonaat als zowel de terrasoverkapping glas is er een aparte montagehandleiding leverbaar. Bezoek de webwinkel en bekijk deze handleidingen.

Kies ook voor een gewenste glazen schuifwand onder je overkapping! Wil je voorzien zijn van een complete tuinkamer? Overweeg een glazen schuifwand die leverbaar zijn bij Overkapping33.nl. De schuifwanden bij Overkapping33 zijn afgestemd op de overkappingen en zo passen de standaardmaten ideaal onder de Mondo & Rando overkapping in het aanbod. De Lido glazen schuifwand is geheel naar wens samen te stellen. Zowel de Lido glazen schuifwand als de overkappingen kun je bekijken in de winkel van Overkapping33. In Venlo kun je de winkel zes dagen per week zonder afspraak bezoeken. Wanneer je op de A73 de afslag bij het ziekenhuis van Venlo neemt, ben je er meteen! Twijfel niet langer en ga snel langs!