juni 15, 2024

Wonen Bij

Een leuke woon website

Marmerlook: De look van marmer, de voordelen van composiet.

2 min gelezen
venstertablet bij COMPOSIETvakman.be

Een marmerlook vensterbank bestelt u – voordelig & perfect op maat – bij COMPOSIETvakman.be: De online specialist in vensterbanken! Maar waarom de marmerlook en geen echt marmer? Nou dat lichten wij uiteraard graag even toe.

Echt marmer is gevoelig. 

De bijzondere levendige uitstraling van marmer – met die bijzondere luxe uitstraling – is enorm populair. Echter is marmer een ‘gevoelige natuursteen’, zeker t.o.v. andere natuursteen soorten zoals graniet, maar ook t.o.v. composiet. Marmercomposiet – de goedkopere variant – is al minder gevoelig. Daarnaast is marmercomposiet qua prijs een stuk voordeliger. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen voor kwartscomposiet, deze composietsoort is extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kras- & slijtvast. 

venstertablet bij COMPOSIETvakman.be

Veel keuze. 

Wanneer u gericht op zoek bent naar een vensterbank van marmer, maar wel wilt gaan voor een hoogwaardig materiaal met weinig onderhoud, is de marmerlook wellicht iets voor u. Bent u gek op de prachtige sfeervolle uitstraling van marmer, maar op zoek naar de praktische voordelen van composiet. 

Bijkomend voordeel is dat we ook marmerlooks hebben in verschillende kleuren, waaronder – naast wit – ook zwart en grijs! Er werd namelijk steeds vaker gevraagd naar vensterbanken met een marmerlook in diverse kleuren & stijlen, vandaar dat wij een gerichte collectie samengesteld hebben, met voor ieder wat wils. Helemaal in lijn met de ‘tegeltrends’ en ‘badkamertrends’ zijn bijv. de zwarte marmerlooks & grijze marmerlooks erg populair. Uiteraard vindt u bij ons de immens populaire ‘bianco carrara marmer look / imitatie’, zowel in marmercomposiet als kwartscomposiet. Maar ook bieden wij een prachtige zwarte marmerlook & donkergrijze (graphite) marmerlook van kwartscomposiet, sfeervol, met een luxe & exclusief accent! 

Altijd een bijzondere venstertablet bij COMPOSIETvakman.be; in eigen zagerij op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt, snel bezorgd & altijd voor een scherpe (online) prijs!